Post 180 St Vincent Street, Glasgow

Post 180 St Vincent Street, Glasgow

A major refurbishment over 5 vacant floors including main reception area to the highest specification within a fully functioning 9 storey city centre building.

Gallery

Entrance Reception
Complete refit to Interior reception area including bespoke tiling, glass balustrade, custom built feature walling, bespoke reception desk, lobby furniture and entrance canopy together with specialist signage and lighting installation.

Washrooms
Redesign of the existing in conjunction with the interior designers to provide bespoke washroom including custom vanity units, Integrated Plumbing System (IPS), new lighting, ceilings, sanitary wear, bespoke tiling and feature mirrors.

Office over 5 floors
New ceilings, flooring, and decoration works throughout together with overhaul and replacement of mechanical and electrical services. The ground floor suite was fully fitted as a self-contained suite on behalf of NHS Salus.

Lift and Lobby (works on all floors undertaken by ABC Ltd)
Lift floors, and lift lobby refurbishment, retiled, redecorated and forming architectural shelving details to walls in conjunction with feature lighting provision.

Leave a Reply