CASE STUDY
Dumbarton Central Station
LOCATION
Glasgow
CLIENT
Armed Forces Veterans Association
DURATION
6 Weeks
ARCHITECT
Gordon Harrison
SCOPE
Upgrade Work
SECTOR
Renovation, Heritage, Strip Out

Formerly a station waiting area, this spectacular room has been renovated to the highest of standards using skilled craftmanship including bespoke display cabinet and stained glass/leadworks.

Works consisted of full internal strip out works, new plumbing, new electrical installation, restoration of leaded stained glass and frames including the particularly impressive Centre Dome.

Dumbarton Central Station, Glasgow
Dumbarton Central Station, Glasgow
Dumbarton Central Station, Glasgow
Dumbarton Central Station, Glasgow
Dumbarton Central Station, Glasgow
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Highlighted Case Studies