CASE STUDY
Waverley Court
LOCATION
Bothwell, Glasgow
CLIENT
South Lanarkshire Council
DURATION
12 week programme completed in 10
SECTOR
Residential

A full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.

External Works include strip out and replacement of all existing roof tiles, external rendering/roughcast, installation of new Velux windows, new aluminium cill flashings, entrance screens including a new fire exit door and installation of new mahogany PVC cladding to external fabric.

Internally a strip out of existing partitions and a redesign of floor area, full rewire, alarm system, refurbishments of residents community room including, new ceilings, lighting, central heating system, laundry area, new toilets and full decoration including soft furnishings and floor coverings.

Waverley Court, Bothwell, Glasgow
Waverley Court, Bothwell, Glasgow
Waverley Court, Bothwell, Glasgow
Waverley Court, Bothwell, Glasgow
Waverley Court, Bothwell, Glasgow
Waverley Court, Bothwell, Glasgow
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Waverley Court Testimonial

“I am sure you will agree everyone involved throughout the project achieved a fabulous end result. Most importantly I feel the residents and staff are surrounded by a much more inviting and safe environment which always all users to feel at ease and enjoy the facility much more now and even introduce more residents to visit the complex. A great deal of team work was involved throughout the whole proves and I would like you all to know how much I appreciate your support and communication on achieving such a lovely building which will stand the test of time for many years to come.” – South Lanarkshire Architectural Officer

Highlighted Case Studies